Werken bij Psygro

Psygro staat voor Psychiatrische Groepspraktijk. Wij zijn een relatief jonge organisatie in de GGZ. Samenwerking met huisartsen, psychiaters, SPV-ers, gemeenten, scholen en maatschappelijk werkers vinden wij heel belangrijk. Immers, alleen dan kunnen we de laagdrempelige zorg bieden waarvoor wij staan zo dicht mogelijk bij de leefomgeving van de cliënt. Als er wijzigingen zijn in de situatie van de cliënt, willen wij meteen daarop kunnen inspelen. Dat kan alleen als cliënt en eventueel naaste(n) van de cliënt, behandelaar en huisarts nauw samenwerken.

In de jaren van ons bestaan hebben we een grote groei doorgemaakt. Steeds meer huisartsenpraktijken en behandelpraktijken kiezen ervoor om samen te werken met Psygro. Om de groei mogelijk te maken hebben we diverse vacatures.

Voor de uitbreiding van ons Kind-Jeugd team zijn wij op zoek naar een Psychiater, GZ-psychologen en Psychotherapeuten in de regio Zaandam en/of Purmerend. Voor informatie kun je contact opnemen met Carina Timmer (HR manager), te bereiken via telefoonnummer 0299 – 607 459. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motiviatiebrief naar hr@psygro.nl.

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

Psychotherapeut Kind-Jeugd

GZ psycholoog Kind-Jeugd (16 – 36 uur per week)

Orthopedagoog-Generalist (16 – 36 uur per week)

Systeemtherapeut Kind-Jeugd (16-36 uur per week)

Basis Psycholoog (32 uur per week)

POH GGZ (16 uren per week)

GZ Psycholoog volwassenen en/of kind & jeugd (16 – 36 uur per week)

Psychiater Kind & Jeugd (8 – 24 uur)