Werken bij Psygro

Psygro (Psychiatrische Groepspraktijk) biedt basis- en specialistische Geestelijke Gezondheidszorg aan kinderen, jeugd en volwassenen. Daarnaast bieden wij POH GGZ, consultatie van een psychiater bij huisartsen en zijn wij een praktijkopleidingsinstelling voor de opleiding tot GZ-psycholoog.

Psygro is een door de zorgverzekeringswet erkende GGZ-instelling. Vanaf 2004 hebben wij ons ontwikkeld tot een organisatie die ambulante specialistische GGZ zorg verleent vanuit huisartsenpraktijken in de regio Zaanstreek Waterland, Amsterdam en West Friesland. Daarnaast verlenen wij GGZ zorg aan kinderen/jeugd vanuit onze eigen locaties in Purmerend, Zaandam en Amsterdam. De kerngedachte bij de oprichting van Psygro is dat laagdrempelige en toegankelijke specialistische zorg door snel bereikbare en kortdurende interventies met oog voor de cliënt en zijn omgeving, merkbaar bijdragen aan het welzijn van de cliënt.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die mee willen groeien met de organisatie. Je kunt jouw (open) sollicitatie (voorzien van cv en motivatiebrief) sturen naar [email protected]. Voor informatie over onze vacature(s) kun je contact opnemen met Laurita Geers (algemeen manager), te bereiken via telefoonnummer 0299 – 607 459.

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

GZ Psycholoog (volwassenen) (24 – 36 uur per week)

Teamsecretaresses/Front Officemedewerkers m/v (20 – 36 uur per week)