Psychiater Kind & Jeugd

Psychiater Kind & Jeugd (8 – 24 uur)

De behoeften en belangen van de cliënt staan centraal!

Voor ons behandelteam zijn wij op zoek naar een Psychiater Kind en Jeugd voor de regio Amsterdam-Amstelland, Zaanstreek-Waterland.


Wie zijn wij?

Psygro (Psychiatrische Groepspraktijk) biedt basis- en specialistische Geestelijke Gezondheidszorg aan kinderen, jeugd van 4 tot 18 jaar en volwassenen. Daarnaast biedt Psygro POH GGZ en consultatie van een psychiater bij huisartsen. De kerngedachte bij de oprichting van Psygro is dat laagdrempelige en toegankelijke specialistische zorg door snel bereikbare en kortdurende interventies met oog voor de cliënt en zijn omgeving, merkbaar bijdraagt aan het welzijn van de cliënt.


Jouw werk

Als Psychiater ben je bij Psygro actief betrokken bij de diagnostiek, indicatie en behandeling van patiënten. Naast wat je gewend bent om te doen als psychiater vervul je als regiebehandelaar een cruciale rol in het behandeltraject van de patiënt. Daarnaast wil je je (blijven) ontwikkelen binnen het vakgebied door het volgen van cursussen, trainingen en/of opleidingen.


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste, ondernemende BIG geregistreerde psychiater. Onze nieuwe collega is ondernemend, proactief, pragmatisch en innovatief. Samen met jouw team draag je bij aan de ontwikkeling van de psychiatrie. Daarnaast heb je affiniteit met Kind & jeugd en ben je flexibel.


Wat bieden wij jou?

Psygro ontwikkelt zich snel en kenmerkt zich door een open en informele cultuur. Als Psychiater kun jij een waardevolle bijdrage leveren vanuit jouw expertise. Wij bieden:

  • een ZZP-overeenkomst óf een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 8 – 24 uur per week;
  • toegang tot een netwerk met vakgenoten voor intervisie of vervanging;
  • een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring conform cao GGZ in de AMS-regeling;
  • prima secundaire voorwaarden zoals een goed pensioen, een vaste eindejaarsuitkering en een fietsenplan;
  • flexibele werktijden en goede werk/privé balans.


Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan voor 15 mei 2019 door je motivatiebrief en CV te mailen naar vacatures@psygro.nl t.a.v. L. Geers. Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op via telefoonnummer 0299 – 607 459.