Cliënten

Aanmelden bij Psygro

U kunt zich bij Psygro aanmelden via het online aanmeldformulier:
Aanmeldformulier Volwassenen
Aanmeldformulier Jeugd (tot 18 jaar)

Als u zich heeft aangemeld neemt ons secretariaat binnen 2 werkdagen contact met u op om een eerste afspraak in te plannen op een locatie bij u in de buurt.

Bij  uw eerste bezoek dient u een geldig legitimatiebewijs en bewijs van inschrijving bij uw zorgverzekeraar (zorgpas) mee te nemen. In het eerste gesprek – ook wel een intakegesprek genoemd – krijgt u meer informatie over de vervolgprocedures. Bij Psygro streven we ernaar dat de intaker ook de behandeling op zich neemt, zodat u niet steeds met andere hulpverleners te maken krijgt.

U bent in behandeling bij Psygro en u heeft (dringend) hulp nodig

  • Tijdens kantooruren gebruikt u het telefoonnummer dat u van uw behandelaar heeft gekregen of het algemeen nummer 0299 – 607459.
  • Buiten kantooruren belt u met uw huisarts of huisartspost. Deze schakelt de crisisdienst in uw regio in.
  • Bij acuut (levens)gevaar of ernstige overlast, bel direct 112.

Afspraak afzeggen
Wij verzoeken u een afspraak minstens 24 uur van tevoren af te zeggen, anders zijn wij genoodzaakt het consult ter hoogte van €50,- in rekening te brengen. Een bericht van verhindering kunt u op elk tijdstip van de dag doorgeven per telefoon, e-mail of via de voicemail (ook ‘s avonds en in het weekend).

Klacht
Kwaliteit staat bij Psygro hoog in het vaandel. Toch kan het voorkomen dat er iets gebeurt wat u als vervelend of onjuist ervaart. In de klachtenprocedure op de website of in onze klachtenfolder, kunt u lezen wat u kunt doen als u niet tevreden bent of een klacht heeft. Klachtenprocedure

Algemene leveringsvoorwaarden
Wanneer u in zorg komt bij Psygro dan maken wij afspraken met u over deze zorg. Bij die afspraken zijn de ‘ algemene leveringsvoorwaarden van de geestelijke gezondheidszorg (GGZ)’ van toepassing.
Psygro levert zorg volgens de algemene leveringsvoorwaarden van GGZ Nederland. U kunt deze hier digitaal inzien op de website van GGZ Nederland.

Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact opnemen met het algemeen telefoonnummer:
0299 – 607459.

Aanmelden voor de cliëntenraad
Psygro hecht een groot belang aan de mening van haar cliënten, patiënten of familieleden van patiënten in het bepalen van haar zorgbeleid. Via de cliëntenraad kunt u Psygro hierin adviseren. Psygro is op zoek naar leden voor haar cliëntenraad. Mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben om deel te nemen in onze cliëntenraad, dan kunt u contact opnemen met mevr. L. Geers, manager bedrijfsvoering, via ons algemeen telefoonnummer 0299-607459.